Macron vrea să reunească Franța

În primul său discurs de după câștigarea alegerilor din Franța, viitorul președinte al țării, Emmanuel Macron, vrea să împiedice divizarea țării. El vrea să asigure unitatea națiunii. Împreună cu adepții săi el a sărbătorit în mod simbolic în tonurile imnului Europei.

Viitorul președinte francez, Emmanuel Macron, a promis după victoria sa în alegeri că va lupta cu toată puterea împotriva divizării societății franceze. El a declarat cu privire la rezultatul alegerilor că este conștient de furia, frica și îndoiala pe care o resimte o bună parte din populație franceză. Macron a declarat că el îi respectă pe toți cetățenii, indiferent că au votat pentru populista de dreapta – Marine Le Pen ori s-au abținut de la vot.

Obiectivul său este de a asigura unitatea națiunii și de a reaprinde dragostea cetățenilor pentru Europa. Seara trecută a început un nou capitol în îndeungata istorie a țării, spune Macron într-un discurs oferit la sediul său de campanie, care a fost preluat live de către televiziuni. El vrea să redobândească speranța și încrederea cetățenilor.

Macron a mai promis că va lupta cu criticile și atitudinea negativă față de Uniunea Europeană, având în vedere Brexitul iminent. El va lucra, de asemenea, pentru a întâri legătură dintre Europa și cetățenii săi. Iar în contextul recentelor atentate puse la cale de teroriști islamiști, Franța se va afla în prima linie în lupta împotriva terorismului.

http://www.n-tv.de/politik/Macron-will-Frankreich-wieder-einen-article19827239.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

42 − 37 =