Magic Leap confirmă o nouă investiție masivă de 461 milioane de dolari

 

La doar o săptămână după ce au ieșit la suprafață zvonuri privind o nouă investiție în Magic Leap, condusă de Fondul Public de Investiții al Arabiei Saudite (PIF), investiția a fost confirmată de CEO-ul companiei, Rony Abovitz.

Volumul investiției PIF este de 400 de milioane de dolari cu alte 61 de milioane care provin de la investitori anonimi, pentru un total de 461 de milioane de dolari, ceea ce duce valoarea totală a Magic Leap la peste 2,3 miliarde.

Echipa Magic Leap și CEO-ul ei sunt bucuroși să ureze bun venit Fondului Public de Investiții și restul noilor investitori în familia Magic Leap, a declarat Abovitz într-o declarație oferită pentru Next Reality. Aceasta a mai adăugat că abia așteaptă să colaboreze pentru construirea unui viitor fantastic.

Compania spune că aceasta a doua rundă în campania sa de atragere fonduri totalizează 963 de milioane de dolari. PIF este de asemenea un investitor major la Uber, unde este implicat cu 3,5 miliarde din anul 2016. Dar aceea este o investiție într-o rețea globală de șoferi, mașini și în curând mașini autonome, toate generează venituri de pe urma unor clienți reali i loiali.

În cazul Magic Leap, nu există nici măcar un produs final care să fie lansat pe piață. Și chiar dacă Magic Leap One se va dovedi a fi la fel de bun precum au raportat anumiți utilizatori, nu există nici un fel de garanție că există un interes din partea clienților pe măsura celor 2,3 miliarde de dolari investiți în companie. Fără doar și poate, lista investitorilor care sprijină Magic Leap (Google, Alibaba și alții) este considerată în general ca fiind una stabilă, deci este la urma urmei un pariu, dar pariorii care au mizat sunt printre cei mai buni de pe planetă.

https://magic-leap.reality.news/news/magic-leap-confirms-massive-new-461-million-investment-from-saudi-investors-others-0183311/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 × = 24