Magic Leap One Creator Edition s-a lansat în final cu un preț de 2295 de dolari

Imagini pentru magic leap one creator edition

A durat cu siguranță ceva vreme, dar Magic Leap a făcut în final pasul și a anunțat disponibilitatea căștii sale cu realitate augmentată (AR).

Magic Leap One Creator Edition, după cum spune compania, este un sistem computerizat spațial care aduce conținutul digital la viață aici în lumea reală. Designul său unic și tehnologia acceptă unde luminoase naturale împreună cu câmpuri luminoase sintetice, în straturi fine, care permit creatorilor să construiască experiențe interactive credibile și să creeze lumi în interiorul lumii noastre.

Dacă lăsăm deoparte copia promoțională care nu are nici un suflu, ecosistemul software care și-a găsit loc în casca Lightwear este ceva ce merită studiat îndeaproape. Browser-ul Helio promite experiențe 3D pe web, în timp ce sistemul de operare LuminOS oferă capabilități de învățare computerizată, iar conexiunile sunt furnizate de cei de la Twilio.

Prețul de pornire este de 2295 de dolari, ceea ce o să atragă câteva priviri strâmbe, chiar dacă pachetul vine cu pachetul de computing pentru Lightpack, un dispozitiv de input pentru utilizare manuală, încărcătoare și un ghid de quick start. Produsul este disponibil doar în cantități limitate către dezvoltatori din SUA în acest moment, iar mai multe țări vor deveni disponibile în viitorul apropiat.

Vom avea acces la aplicații și experiențe cu totul noi, inclusiv un set de aplicații de bază care reprezintă fundația platformei lor de calcul spațial, promite compania. Iar acesta este doar începutul. Cititorii regulați ai acestei publicații își vor aminti că dezvoltarea programului companiei a fost un puzzle în sine.

https://www.virtualreality-news.net/news/2018/aug/10/magic-leap-one-creator-edition-finally-launched-2295-price-tag/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 × = 8