Mai merge o bere

3n3o3327

Mai merge o bere

Consumul de bere la germani își revine după opt ani mai puțin favorabili. Doar în timpul Cupei Mondiale la Fotbal aceste fenomen a fost puternic întâlnit. Câștigător rămâne sortimentul Pils, dar există totuși o nouă tendință.

Germanii beau din nou mai multă bere. Pentru prima dată în opt ani de zile, cifra de afaceri a crescut ușor în 2014, cu aproximativ un pahar pe cap de locuitor. 106,9 litri de bere pe fiecare locuitor s-au consumat, estimează federația germană de bere. Anul trecut s-au înregistrat 106,6 litri pe fiecare consumator. Industria urmează o creștere bună. Campionatul Mondial de Fotbal a contribuit și el, dar și un comportament stabil de consum.

Chiar și sortimentele de bere non-alcoolice și-au găsit mai mulți cumpărători. Potrivit estimărilor publicate de ziarul Bild, germanii au produs 95 de milioane de hectolitri de bere, circa cu 0,5 procente mai mult ca în 2013. La acestea se mai adaugă 5 milioane de hectolitri de bere cu etichetă nonalcoolic. Segmentul a crescut la cinci procente, aici fiind incluse și acele sortimente de bere care conțin alcool până la 0,5% din volum.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Den-Deutschen-schmeckts-wieder-besser-article14301431.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 3