Mai mulți răniți în urma unei explozii la Istanbul

6c5fed8e43308e6a1ff094cb52def3b1

Turcia și în special metropola Istanbul sunt mereu un obiectiv al unor atentate teroriste sângeroase. În această situație tensionată s-a mai înregistrat o explozie.

Explozia unui pachet la Istanbul a provocat rănirea a mai multor persoane, raportează presa turcă. Una din victime este în pericol de a-și pierde viața, raportează “Hürriyet Daily News”. Potrivit acestora pachetul ar fi explodat la o firmă în cartierul Maltepe din zona asiatică a metropolei Istanbul. Ar fi fost plasat colo de un curier, raportează CNN Türk.

Explozia a provocat și un incendiu în clădirea în care a fost declanșată. Unele informații spun că ar fi fost vorba despre o mașină capcană, alții spun că ar fi vorba despre un aparat electric, dar nu se știe încă dacă este vorba despre un accident sau un atentat. Poliția are deja o anchetă în defășurare.

Metropola turcă Istanbul a fost în ultimele luni obiectivul mai multor atacuri devastatoare, atât din partea teroriștilor membri ai grupării Stat Islamic, cât și ai grupării kurde PKK.

http://www.n-tv.de/politik/Mehrere-Verletzte-bei-Explosion-in-Istanbul-article19086871.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

68 − 65 =