Mai sunt casute disponibile, Primaria anunta a II a sesiune de licitatii

 

tragul-de-craciun-va-tine-o-luna

Deoarece dupa prima sesiune de licitatii au ramas disponibile 12 căsuțe pentru activități comerciale în cadrul evenimentului Târgul de Crăciun, Primaria Municipiului Oradea si Asociatia pentrtu promovarea turismului din Oradea si Regiune anunta a doua sesiune de licitaii. Ofertele pot fi depuse la sediul Primăriei Oradea, în sala ghișeelor sau prin curier.

Conform Hotărârii Consiliului Local nr. 712/2015 privind taxele și impozitele locale pe anul 2016.Astfel, prețul de pornire este de 75 lei cu TVA inclus/zi, (62,50 lei/zi fără TVA) pentru căsuță. Pasul de licitaţie este de 1 leu/pas. Preţul licitat va fi cel puţin egal cu preţul de pornire a licitației + primul pas. Plata preţului pentru teren se va face anticipat, la încheierea convenţiei de amplasare temporară.Plata se va face pe întreaga perioadă de desfășurare a evenimentului Târgul de Crăciun Oradea.

Termenul limită pentru depunerea ofertelor este de 24.11.2016, ora 13.00. Ofertele se vor depune la Serviciul Relaţii cu Publicul în Sala Ghişeelor (piramidă) – Ghişeele 7-14. Şedinţa publică cu strigare se va organiza la Primăria Oradea, Piața Unirii nr. 1, în data de 25.11.2016, ora 12.00.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× 2 = 10