Manager de la Toyota în închisoare

RTX1H2VR

Manager de la Toyota în închisoare

Julie Hamp a devenit în urmă cu o lună prima doamnă străină care intră în conducerea concernului Toyota. Acum ea este în centrul unui scandal privind o călătorie din Japonia. Șeful ei preia o parte din răspundere.

Furie mare în casa Toyota: Șeful celui mai mare constructor auto din lume trebuie să își ceară scuze pentru arestarea noii directoare de comunicații a concernului, Julie Hamp. Americanca în vârstă de 55 de ani a fost arestată în ziua precedentă de poliție sub acuzația de a fi adus droguri ilegale în țară.

CEO-ul companiei, Akio Toyoda, a declarat că nu crede că Hamp ar fi încălcat în mod voit legea. El și-a cerut scuze pentru incident și a declarat că va coopera cu anchetatorii.

Hamp a devenit în luna aprilie prima femeie din managementul de top al companiei japoneze rivale a Volkswagen. Arestarea sa a provocat un șoc în cadrul companiei. Hamp și-ar fi procurat și introdus pe cale poștală tabletele cu narcotice Oxycodon din Statele Unite.

Pachetul a fost descoperit la începutul lunii pe aeroportul internațional Narita. După cum au anunțat mijloacele media japoneze citând informații oferite de poliție, pachetul ar fi fost declarat ca și o livrare de pastile pentru gât. Iar astfel poliția suspectează doamna în cauză de faptul că ar fi încercat să introducă pastilele pe ascuns în țară. Oxycodona poate fi utilizată sub formă de calmant al durerilor, dar numai pe baza prescripției unui medic.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Drogenpaket-bringt-Toyota-Managerin-in-Haft-article15337436.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 50 = 59