Manager Deutsche Bank găsit spânzurat

28558521

Manager Deutsche Bank găsit spânzurat

Un manager de top al Deutsche Bank și-a luat viața în timp ce se afla la New York. În cursul zilei de luni Calogero Gambino a fost găsit mort de către soția sa. Este pentru a doua oară deja anul acesta când un angajat de top al Deutsche Bank decide să își ia viața.

Un avocat al Deutsche Bank a decis să își ia singur viața. După cum a declarat reprezentantul poliției orașului New York și după cum confirmă persoane apropiate incidentului, Calogero Gambino a fost găsit spânzurat de o balustradă de către soția sa, în dimineața zilei de 20 octombrie. Acesta, în vârstă de 41 de ani, a fost consilier general, director executiv și a lucrat timp de 11 ani pentru Deutsche Bank.

Gambino a fost strâns implicat în cadrul negocierilor privind litigiul Deutsche Bank, inclusiv presupusa manipulare a piețelor valutare și referința dobânzilor din LIBOR, spun informatorii. Deutsche Bank regretă moartea lui Gambino într-un anunț și se referă la acesta ca la un angajat apreciat, căruia îi va fi simțită lipsa. Moștenirea legală se va dovedi scumpă pentru Deutsche Bank. Doar în ultimul trimestru instituția a pierdut 894 de milioane de euro prin litigii sau despăgubiri.

Presupusul suicid al lui Gambino este al doilea caz de acest gen din acest an în care este implicat un angajat de top al Deutsche Bank. În luna ianuarie William Broeksmit, un fost angajat de top și-a luat singur viața în apartamentul său de la Londra. William Broeksmit, născut la Chicago, considerat a fi mâna dreaptă a fostului director adjunct Anshu Jain, a intrat la pensie în februarie 2013.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Deutsche-Bank-Manager-erhaengt-aufgefunden-article13843036.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 × = 5