Managerii de fonduri la nivel mondial se confruntă cu un deficit de competenţe

a-a-teen-no-money-in-pockets

Managerii de fonduri la nivel mondial se confruntă cu un deficit de competenţe
Firmele care se ocupă cu gestionarea fondurilor la nivel global se luptă cu un deficit de competențe, pe măsură ce industria se îndreaptă spre investiții multi-active în încercarea de a îmbunătăți randamentele, a arătat luni un nou studiu. Cu bursele de valori care luptă pentru a corespunde câștigurilor din 2013, şi cu piețele de obligațiuni supraevaluate, iar piețele emergente, oferind doar o valoare neuniformă, multi investitori caută flexibilitate în investiții.

Aceasta înseamnă mai mulți bani merg în fonduri care pot fi investiţi în întreaga gamă a claselor de active, în loc de una singură, a relatat studiul State Street si grupul de cercetare FT Observație. Acestea au chestionat 300 de directori executivi de la societățile de administrare a activelor în Europa, Asia Pacific și America de Nord, în aprilie și mai, și a constat că peste două treimi cor să se concentreze pe extinderea ofertei în diferite clase de active în următorii trei ani.

În același timp, 64 la suta a recunoscut că un “decalaj a capacităţii”, i-a făcut să lupte pentru a se adapta și concura în noul peisaj de investiții. O revizuire atât a produselor oferite și modul în care acestea sunt distribuite, o îmbunătățire în tehnologia care stă la baza fondurilor și angajarea de specialiști pentru a încerca să înlăture dificitul, sunt printre măsurile luate, a declarat Joerg Ambrosius, coordonatorul State Street.
http://www.nytimes.com/reuters/2014/07/14/business/14reuters-funds-skills-report.html?src=busln

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 20 = 22