Manualele de Instrucțiuni AR ar face montarea mobilei Ikea mult mai simplă

Imagini pentru Ikea furniture AR

Adam Pickard este un mare fan al aplicației de realitate augmentată de la Ikea care permite utilizatorilor să încerce mobila chiar în casele lor înainte de a o cumpăra.

Dar Pickard crede că o aplicație pe smartphone poate fi la fel de utilă și în cazul procesului de asamblare, astfel că a încropit un demo al unei aplicații care utilizează realitate augmentată pentru a face asamblarea mobilierului suedez infinit mai simplă.

Aplicația AssembleAR a lui Pickard este momentan doar un proiect-concept, astfel că nu dați buzna în App Store pentru a o căuta. Să sperăm însă că Ikea va ține cont de această sugestie și va căuta modalități de a face din această idee o realitate, pentru că este foarte clar că este o îmbunătățire semnificativă a instrucțiunilor de asamblare oferite acum pe hârtie, aplicația oferind sfaturi în timp real și animații 3D despre cum vin piesel montate.

Aplicația ar putea chiar să elimine clișeele privind frustrarea pe care o provoacă montajul unei piese de mobilier marca Ikea, în schimb nu ar putea să facă nimic în privința experienței obositoare de a face cumpărături în magazinele lor.

https://gizmodo.com/augmented-reality-instruction-manuals-would-make-buildi-1823922616

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 × 8 =