Mărcile de lux dau în judecată Alibaba

RTR3FRLB

Mărcile de lux dau în judecată Alibaba

Concernul internet chinezesc Alibaba este pus sub presiune. Mărci de lux ce au succes în întreaga lume iau atitudine împotriva posibilului comerț cu produse contrafăcute operat pe Alibaba. Cu toate acestea nu există nici un motiv pentru a acționa.

Concernul chinez de comerț online Alibaba atrage furie datorită posibilului comerț cu falsuri. Kering SA cu sediul la Paris, la care aparțin mărci cu renume mondial precum Gucci, Balenciaga sau chiar și Yves Saint Laurent a înaintat acum la New York o acțiune împotriva site-ului chinezesc. Iar acuzația este că, compania nu are o atitudine sufficient de dură împotriva vânzării de produse contrafăcute pe site.

Alibaba respinge însă acuzațiile. Conform proprilor declarații, firma are o lungă istorie în lupta cu articolele falsificate. Este a doua oară când Kering și mărcile pe care le deține sunt aproape de a ajunge în fața unei curți pentru judecare împotriva Alibaba.

În iulie anul trecut a existat o ofensivă similară cu câteva luni înainte de celebra listare la bursă a companiei ce deține site-ul Alibaba. Atunci Kering și Alibaba au anunțat faptul că vor colabora pe viitor pentru a combate plagiatul. Dar potrivit Kering s-au făcut foarte puține în acest sens.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Luxusmarken-verklagen-Alibaba-article15114841.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 × = 90