Mare “curaj” trebuie sa ai ca sa functionezi cu un bar fara autorizatie, in Oradea

inchis

Poliţia locală din Oradea, a închis alte două localuri. Fancy şi cafe-barul din incinta Autogării Oradea, au fost închise în urma unui control din partea Compartimentului de Control Comercial al Poliţiei Locale Oradea.

„În urma la societățile comerciale care desfășoară activități de alimentație publică pe raza Municipiului Oradea, SC Florbag SRL și SC Cristteam IMPEX  SRL, au fost sancționate fiecare prin două procese verbale de contravenție conform O.G. nr. 99/2000 privind comercializarea produselor și serviciilor pe piață, pentru nedeținerea autorizației de desfăşurare a activităţii de alimentație publică eliberată de Primăria Municipiului Oradea,  pentru  Cafeneaua „Fancy” situată pe str. Războieni nr. 70 (punctul de lucru al SC Florbag SRL)  și Café-barul din incinta Autogării Oradea, str. Războieni nr. 81 (punctul de lucru al S.C Cristteam IMPEX  SRL),” informează municipalitatea orădeană.

Cele două localuri au fost închise pe o perioadă nedeterminată începând de luni 22 februarie, deoarece acestea nu deţineau autorizaţie de desfăşurare a activităţii de alimentaţie publică eliberată de către Primăria Oradea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 + 2 =