Marea Britanie, lider în comerțul electronic

_87416949_captureMarea Britanie este liderul mondial al comerțului electronic, a declarat pentru BBC News fostul director al Google, Eric Schmidt. În prezent, presedinte executiv al companiei mamă a Google, Alfabet, Schmidt a declarat că nu există nici un motiv pentru care startup-ul de sute de miliarde de lire sterline nu ar putea fi lansat în Marea Britanie. Acesta spune că antreprenorii din Marea Britanie au avut tendinta de a vinde mai devreme decât omologii lor din SUA.

Vorbind pentru BBC Radio 4, Schmidt a spus că “Marea Britanie este lider in comertul electronic la nivel mondial, cu mult in faţa Statelor Unite ale Americii.

“Marea Britanie are fiecare aspect pentru a construi companii de miliarde de lire, de zeci de miliarde de lire şi de sute de miliarde de lire.’’ Schmidt a declarat că, cheia oricărei startup de succes a fost produsul.

“Singurul lucru care conteaza este calitatea produsului”, a spus acesta.
Și în era social media, “modelele de distributie slaba înlocuiesc bugetele mari de marketing și de publicitate”. Acest lucru înseamnă că startup-urile pot concura mai ușor cu companiile mai mari, a adăugat acesta.

http://www.bbc.com/news/business-35196245

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 × = 5