Marea Britanie se aprovizionează cu energie electrică pentru iarnă

_75420132_fd513677-7dfc-4beb-aa1d-d0bebbcb840c

Marea Britanie se aprovizionează cu energie electrică pentru perioada de iarnă
National Grid cauta provizii suplimentare de energie electrică pentru iarnă, după oprirea neașteptată a multor centrale, ceea ce a ridicat temeri cu privire la potențialele lipsuri. Firma, rețeaua de alimentare din Marea Britanie, a declarat că a costruit un plan de urgență, cerându-le furnizorilor să spună câtă energie electrică ar putea furniza pentru a umple un posibil deficit. Planul, spune firma, este o “măsură de precauție”, din cauza unei imagini “incerte” pentru perioada ce va apărea curând.

“Ca urmare, există un nivel crescut de incertitudine”,referitoe la cantitatea de energie electrică disponibilă pe piață în această iarnă, ​​se arată într-un comunicat. National Grid spune că a decis că este nevoie de puterea suplimentară, astfel se va lansa un proces de licitație competitivă. Regulatorul de energie Ofgem și Departamentul pentru Energie și Schimbări Climatice, sprijină decizia.
“Suntem încrezători că National Grid are pârghiile potrivite pentru a menține luminile aprinse. Cu toate acestea, nici un sistem de energie electrică oriunde în lume, nu poate oferi o garanție de 100% “, a adăugat un purtator de cuvant Ofgem.

Marea Britanie se confruntă cu o reducere a producției de energie electrică, deoarece multe dintre centralele vechi au fost închise, iar cele noi nu sunt pregătite pentru producţie.

http://www.bbc.com/news/business-29038804

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

56 + = 66