Marea Britanie şi Franţa reafirmă angajamentul faţă de planul dronelor

Raven-KO

Marea Britanie şi Franţa refirmă angajamentul faţă de planul dronelor
Marea Britanie și Franța şi-au reafirmat angajamentul față de un proiect pentru a dezvolta în comun un avion de luptă. Companii precum, BAE Systems și Dassault Aviation vor lucra împreună la un proiect de 120 de milioane de lire.

Inițial, anuntat în ianuarie, ca parte a unui summit politic de profil înalt, țările au semnat marţi acorduri pentru studiul de fezabilitate, pe timp doi ani, a avioanelor de luptă fără pilot la Farnborough Airshow. În conformitate cu cele două guverne, BAE, cea mai mare companie de apărare din Europa, și Dassault Aviation vor lucra împreună cu: Rolls Royce din Marea Britanie, Thales France și Safran din Franța și Selex, unitatea electronică de apărare a Italiei Finmeccanica, la proiectul dronelor.

Cele două țări au avut planuri de colaborare care includ, proiecte pentru drone si alte tehnologii militare, inclusiv de la semnarea unui pact în 2010. Ambele au deja propriile programe de drone. Ca parte a acordului anuntat, marti, Marea Britanie și Franța au semnat, de asemenea, un memorandum de înțelegere privind un program de rachete.
http://www.nytimes.com/reuters/2014/07/15/business/15reuters-airshow-britain-drones.html?src=busln&_r=0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 × = 35