MAREA LICITATIE

1_martieMAREA LICITATIE

De indata ce un grup de comercianți au mers să protesteze la Primărie împotriva deciziei Administrației Domeniului Public (ADP) de a micșora numărul de amplasamente pentru vânzătorii ambulanți, a fost făcut public calendarul licitațiilor pentru cei care vor să vândă produse specifice zilelor de 1 și 8 martie.

“În final vor fi licitate 190 de locuri cu 40 mai multe, fata de data revoltei adica 190 de locuri. Am aprobat toate amplasamentele cerute de comercianţi care puteau fi aprobate”, a spus  viceprimarul Mircea Mălan.”Ideea nu era să îi falimentăm pe aceşti oameni, ci să punem ordine în acest domeniu şi să eliminăm concurenţa neloială dintre comercianţii sezonieri de flori şi vânzătorii din pieţe. Din acest motiv le-am şi propus să nominalizeze alte amplasamente în locul celor eliminate, cu promisiunea că le vom analiza, Au fost probate 190 de locuri în condiţiile în care în 2013 au fost 246 de locuri din care 35 au rămas neocupate”, a mai zis viceprimarul.

Administraţia Domeniului Public va licita, la faţa locului, pe 18 februarie de la ora 10, amplasamentele din pieţele Nufărul şi Velenţa, iar de la ora 12 cele din piaţa Cetale. Pe 19 februarie, de la ora 9 vor fi licitate locurile din piaţa Rogerius, de la ora 11 cele din Decebal iar de la ora 13 cele din piaţa Ioşia.

——————————————————————————————————————————————————————————–

regular_smile……………..procesul martisoarelor a fost scurt fata de…

Un avocat era bucuros ca fiul sau terminase avocatura si astfel putea sa-i calce pe urme.Trece ceva timp si avocatul cel tanar preia cazurile tatalui sau acesta iesind la pensie.Intr-o zi vine bucuros acasa si ii zice tatalui.

– Tata stii cazul ala care n-ai putut tu sa-l rezolvi in 25 de ani!
– Da fiule!
– Pai eu lam rezolvat intr-o saptamana!
– Foarte bine fiule, dar sa nu uiti ca acel caz te-a tinut pe tine la scoala, la liceu, la facultate si mai ramanea si de-o vacanta…

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 2