Marea majoritate a femeilor tinere din Marea Britanie au fost hărțuite sexual în locuri publice

woman-by-tube

Marea majoritate a femeilor tinere din Marea Britanie au fost hartuite sexual în locuri publice, a constatat un nou studiu, cu foarte puțini oameni gata să intervină. Ordonat de Coalitia Incetarea Violenței împotriva femeilor pentru a coincide cu Ziua Internațională a Femeii, sondajul YouGov a arătat că 85% dintre femei, cu varste cuprinse intre 18 și 24 de ani au fost hartuite in timp ce 64% dintre femei de toate vârstele au experimentat hărțuirea.

Aproximativ 45% dintre femeile cu vârste cuprinse între 18 și 24 de ani au experimentat atingeri sexuale nedorite, cu mai mult de un sfert având 16 ani când li s-a intamplat acest lucru pentru prima dată. Numai una din zece femei a raportat că altcineva a intervenit atunci când au experimentat atingeri sexuale nedorite într-un loc public, cu opt din 10 spunând că ş-ar fi dorit ca cineva să fi făcut acest lucru.

Sarah Green, directorul interimar al Coaliţiei a declarat că era timpul ca societatea să dețină o statistică pentru hărțuirea sexuală și să o schimbe. Femeile din sondaj au declarat este nevoie de mai multă poliție, strazile sa fie mai bine iluminate și campanii de sensibilizare a opiniei publice pentru a încuraja pe alții să intervină.

http://www.ibtimes.co.uk/vast-majority-young-uk-women-sexually-harassed-public-places-1548121

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 19 = 24