MARLBORO INCHIDE

  • _73965544_173342900Fabrica de tigari inchisa in Australia

Philip Morris, liderul  care produce marci de tigari, precum Marlboro, spune ca va inceta productia  la fabrica sa din Moorabbin, Australia. Inchiderea fabricii, care a functionat timp de 60 de ani, va duce la o pierdere de 180 de locuri de munca.

Philip a declarat ca intreaga productie de tigari pentru piata australiana, va fi mutata la fabrica din Correa de Sud. Managerul Companiei descrie aceasta decizie, ca fiind extrem de dificila, mai ales in ceea ce priveste pierderea locurilor de munca pentru atatia oameni.

Compania spune, de asemenea, ca a fost in imposibilitatea de a creste exporturile, iar cererea interna de tigari din Australia, a scazut treptat in ultimii ani.

Dificultatile la export au intervenit in momentul in care , in 2010, in Australia s-au introdus unele cerinte de securitate stricte, astfel Compania a fost nevoita sa produca tigari, care nu erau tocmai pe placul consumatorilor de pretutindeni. Astfel, din motive care nu tin de ei, spun liderii, vor fi nevoiti sa inchida fabrica.

 

http://www.bbc.com/news/business

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

41 − = 34