“Marvel Powers United VR” este disponibil acum pentru Rift

Marvel Powers United VR, următorul titlu exclusiv de la Oculus Studios, s-a lansat recent și este disponibil pentru descărcare pe platforma Rift. Există de asemenea videoclipuri cu gameplay din partea experților dar și review-uri complete, create înainte de lansarea jocului.

Marvel Powers United VR oferă jucătorilor o serie de 18 eroi din care să aleagă, permițând unui număr de până la patru prieteni să apere nodurile de valurile de monștri din facțiunea Marvel, inclusiv ocazionalii mini-boși. Oculus oferă un pachet special de retail în care este inclus Marvel Powers United VR. Pachetul se lansează doar în anumite țări pe data de 31 iulie.

Marvel Powers United VR este un shooter-massacre nerușinat, unde obiectivul principal pentru a continua jocul este coleționarea de obiecte care fac posibilă deblocarea de constume noi sau poziții ale caracterelor. Jocul are doar un singur mod care constă în două faze puțin diferite: apărarea nodurilor și apărarea unui nod în timp ce este necesară colectarea a opt celule de alimentare pentru respectivul nod. Există mod de joc solo (cu eroi parteneri care sunt controlați de AI) sau cu maxim trei prieteni.

Deși gameplay-ul este relativ critica în presa de specialitate, Marvel Powers United VR își reface imaginea cu ajutorul reprezentării vizuale. Este un joc care arată bine și care pare bine lucrat și finisat. Modelele caracterelor și pozițiile lor arată foarte bine și au foarte multă atenție îndreptată în direcția lor. Costumele sunt în general formate din articole complet diferite de îmbrăcăminte (în locul să fie doar culori diferite) și reprezintă o gamă largă de aspecte de la cel clasic la interpretări moderne.

https://www.roadtovr.com/marvel-powers-united-vr-review-oculus-rift/

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

69 + = 79