MASINA CEA URATICA A LUI GOOGLE CARE SE CONDUCE SINGURA

Snapshot 2014-05-28 19-28-56

Google car, cum arată prima maşină care se conduce singură
Google începe construirea propriei masini care se conduce singură, mai degrabă decât modificarea vehiculelor construite de către alți producători. Însă atenţie, masina va avea doar două butoane: unul de STOP şi unul de START, dar nici un control, volan sau pedale.
Primele imagini ale vehiculului, oferite de Google arată că masina are un look modern, concepută pentru a face să pară ferită de pericol si de a ajuta oamenii să accepte tehnologie de auto- conducere.

Planul a fost prezentat de Co- fondatorul Sergey Brin, la o conferință în California .
Google spune ca va construi initial 100 de prototipuri de vehicule. Maşina va fi cu două locuri , propulsie electrică, și la început aceasta va fi limitată la 25 mph (40km / h) pentru siguranța. Pentru prima testare, controale suplimentare vor fi montate astfel încât unul dintre șoferii de testare Google vor poate prelua controlul în cazul în care există vre-o problemă.

Vehiculul va folosi o combinație de senzori laser și radar, împreună cu datele de camera de a conduce în mod autonom . Aceasta va depinde de hărți rutiere Google, construite în mod special pentru acest program, și testate la flota actuală de vehicule a companiei.
Google adaugă in cele din urmă, că până anul viitor, masinile electrice care se conduc singure vor fi gata pentru achiziţionare.

AICI AVETI UN FIMULET CU MASINA URATICA A  LUI GOOGLE.

http://www.bbc.com/news/technology-27587558

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 + 2 =