MASINA SIGURA

tesla-model-stesla-model-stesla-model-sCea mai sigura masina din lume are din nou probleme?

In urma testelor efectuate in SUA anul trecut, masina electrica Tesla Model S a fost desemnata cea mai sigura din lume, rezultatele obtinute de ea fiind uimitoare. Vanzarile cresc, compania bucurandu-se de un succes tot mai mare, in ciuda unor informatii eronate aparute in ultimul timp.

Totusi, masina a avut probleme cu sistemul de incarcare a bateriei, aparand de curand o informatie care arata ca detinatorii acestor masinipot fi rechemati cu ele pentru unele ajustari, scrie inquisitr.com. Actiunile companiei Tesla au crescut in ultimul timp, vestea fiind data la salonul auto de la Detroit, SUA.Vanzarile acestui model, in trimestrul al patrulea din 2013, au depasit asteptarile producatorului cu 20%. Ei au vandut 6.900 de astfel de masini electrice, perspectiva fiind una foarte buna. Drept urmare, actiunile Tesla au crescut marti cu 15,74%. Specialistii apreciaza inalta calitate a acestei masini electrice, asteptandu-se ca cererea sa fie la fel de mare si in 2014.

Totusi, autoritatile americane in domeniu ar fi lansat de curand stirea ca aceasta companie recheama modelul S pentru a-i face unele imbunatatiri partii de software a masinii. Cel care conduce compania Tesla, Elon Musk, spune insa ca totul a fost doar o stire eronata.

Musk a mai spus ca detinatorii doar au actualizat programul automat, nefiind nevoie sa mearga nicaieri pentru a face acest lucru. El a reafirmat astfel increderea ridicata pe care o are in aceasta masina, spunand ca ea nu are nevoie de alte imbunatatiri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 2