Mașini de spălat Samsung care explodează

57badd221560c49b7dd1f458a59cda3b

După rechemarea a 2,5 milioane de telefoane mobile, Samsung se confruntă din nou cu probleme de siguranță a consumatorilor. Consumatori americani dau în judecată concernul sudcoreean de electronice pentru că mașina lor de spălat ar fi explodat.

După rechemarea a 2,5 milioane de telefoane mobile datorită unui pericol iminent de incendiu, concernul sudcoreean de electronice, Samsung, se confruntă în prezent cu rapoarte privind mașini de spălat care explodează. După cum a anunțat compania, există discuții în prezent cu autoritatea americană pentru siguranța consumatorilor, care au întrebări legate de măsurile de siguranță luate în producția mașinilor de spălat. Este vorba despre o mașină de spălat cu încărcare superioară, care ar fi fost produsă între martie 2011 și aprilie 2016.

În cazuri excepționale aparatele afectate pot înregistra vibrații anormale când se spală așternuturi sau articole textile care conțin materiale rezistente la apă, iar acest lucru crește riscul de accidentări sau pagube, explică cei de la Samsung. Utilizatorii ar trebui să aleagă pentru aceste tipuri de articole un program cu număr mai mic de rotații.

Declarația companiei a sosit după ce un grup de oameni a dat în judecată compania, iar informații despre aceasta au ajuns în presă. O firmă americană de avocatură s-a implicat în acest proces din new Jersey și a declarat că există astfel de mașini de spălat care ar fi explodat în casele oamenilor.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Samsung-Toplader-sollen-explodiert-sein-article18745981.html

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 × 3 =