Mașinile de scris redevin populare

38129476

Mașinile de scris redevin populare
Triumph-Adler nu a mai vândut de două decenii atât de multe mașini de scris. Și numărul lor ar trebui să crească în continuare. Alți producători raportează de asemenea creșteri ale cererii. Motivul este sporirea afacerilor de spionaj, dar de asemenea o mică schimbare în piață.

Afacerea NSA a inspirat, potrivit unui raport mass-media, cererea pentru mașini de scris ăn Germania. Astfel încât producătorul Triumph-Adler a vândut 10.000 de mașini în anul fiscal trecut și astfel cu o treime mai mult decât în anul precedent, raportează Business Week. Concurentul Olympia se aștepată în acest an chiar la o dublare a vânzărilor. Managerul de achiziții, Andreas Fostiropoulis a declarat pentru revista de afaceri că în 2014 cifrele vor sări de 10.000 de unități. Atât de multe dispozitive nu a mai vândut societatea de 20 de ani încoace.

Cu toate acestea, creșterea vânzărilor celor doi producători nu se datorează în întregime afacerilor NSA. Motivul este, de asemenea, ieșirea concurenților japonezi Brother din mediul de afaceri cu mașini de scris, spune ghidul de shopping Olympia. Acest lucru va face ca cota lor de piață să fie mai mare.

Conform datelor de la Fostiropoulis, chiar și serviciul secret rus FSB a comandat 20 de mașini de scris Olympia după dezvăluirile fostului angajat american Edward Snowden privind colectările de date ale NSA. Comanda nu a fost, cu toate acestea, niciodată materializată.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Schreibmaschinen-gefragt-wie-selten-article13241866.html

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 43 = 44