Mașinile electrice sunt pe cale să devină profitabile

Piața mașinilor electrice continuă să crească, dar vehiculele propulsate de combustibili fosili rămân dominante peste tot pe glob. Mulți analiști cred că mașinile electrice vor atinge paritatea prețurilor cu mașinile clasice undeva în următorii zece ani.

Producătorul indian de automobile, Mahindra, spune însă că mașinile sale electrice de mici dimensiuni și cu autonomie redusă se află deja pe punctul de a deveni profitabile și are planuri de a investi tot mai mult efort în mașinile electrice.

Pe măsură ce planul de afaceri pentru automobile electrice este tot mai clar, Mahindra spune că subsidiarele guvernamentale nu vor mai fi necesare în viitor. De fapt, producătorul auto indian spune că revoluția mașinilor electrice va deveni cea mai mare oportunitate de afaceri în următorii ani.
Chairman-ul Anand Mahindra a declarat că timp de o bună bucată de vreme au fost doar entuziaști pe piața automobilelor electrice, profitul a lipsit cu desăvârșire. Dar momentul în care lucrurile se vor schimba se apropie cu pași repezi.

Mahindra este de părere că aceasta reprezintă cea mai mare oportunitate pentru afaceri din următorii douăzeci de ani. Cine nu o va lua în considerare va pierde o ocazie mare de a crește. În timp ce subsidiarele îndeamnă în mod clar clienții în direcția achiziției unui automobil electric, Mahindra sugerează că guvernul indian ar trebui să ofere o direcție clară pentru industria automotive.

http://www.greencarreports.com/news/1112915_electric-cars-about-to-be-profitable-says-indias-mahindra

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

64 − = 63