Mastercard se axează pe piața din Germania

3qid5133

Mastercard se axează pe piața din Germania

Dacă vorbim despre piața cardurilor bancare din Germania, aceasta este dominată fără drept de apel de Girocard. Gigantul american Mastercard vrea să întrerupă această dominație cu un nou card de cont și speră la vânt din spate în privința cererii clienților.

Mastercard vrea să facă în Germania concurență pentru popularul Girokarte. Concernul american cunoscut în Germania în special pentru oferta sa de carduri de credit, introduce de acum și în Germania modelul său de Debit Card. Acesta este conectat, ca și în cazul multor carduri de plăți, de contul bancar al clientului.

Dar este de asemenea utilizabil la tranzacțiile online internaționale. De asemenea acesta va fi prevăzut cu un cip NFC pentru operarea de plăți contactless și pentru facilitarea integrării unor servicii de plată prin intermediul smartphone-ului precum Apple Pay sau Android Pay.

Până la sfârșitul anului cardul de debit va fi introdus în cadrul unei bănci mari, spune șeful pe Germania, Pavel Rychlinski. Mai multe bănci vor urma în anul care vine. Băncile se vor decide cu privire la funcționalitatea cardului, inclusiv costurile pentru clienți.

Concurentul Visa oferă un card de debit în Germania deja de mai mulți ani, Mastercard speră la o acceptare rapidă a produsului său, mulțumită, printre altele, unei game largi de funcții.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Mastercard-draengt-ins-deutsche-Geschaeft-article15490151.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 × = 3