McBride reduce 400 de locuri de muncă din Marea Britanie

_75929671_ieperfilling

McBride reduce 400 de locuri de muncă din Marea Britanie
McBride, producatorul articolelor de uz casnic și-a anunțat planurile de a reduce aproximativ un sfert din forța de muncă din Marea Britanie. Firma a declarat că din totalul personalului său de 1.600 din Marea Britanie, vor fi disponibilizate aproximativ 400 de posturi.

Revizuirea companiei a fost declanșată de condițiile agravate din sectorul comerțului cu amănuntul din Marea Britanie. McBride spune ca se asteapta să facă economii de aproximativ 12 milioane de lire sterline, până în iunie 2016, ca urmare a restructurării.
McBride realizează propriile produsele pentru comercianții cu amănuntul din Europa, dar, de asemenea, produce propriile branduri, cum ar fi: Oven Pride și Limelite pentru îndepărtarea depunerilor de calcar.

Produsele sale, care includ obiecte de spălat vase, detergenți, odorizante și apă de gură, sunt vândute în Aldi, Tesco, Sainsbury și Asda, printre altele. În plus față de fabricile sale din Marea Britanie în Barrow, Middleton, Bradford si Hull, McBride are fabrici în țări din Europa, inclusiv Franța, Belgia, Spania, Luxemburg, Italia, Polonia și Republica Cehă.
În luna februarie, firma a raportat un profit înainte de impozitare de 3,7 milioane lire sterline pentru cele șase luni până la sfârșitul lunii decembrie 2013.
http://www.bbc.com/news/business-28084624

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

10 + = 19