McDonald’s a servit un ‘McLizard’ unei cliente din India(șopârlă în cartofi)

Rețeaua de fast-food McDonald’s a demarat vineri o anchetă după difuzarea unei poze în care se vede o șopârlă moartă printre cartofii prăjiți serviți unei cliente din India, un caz extrem de jenant pentru gigantul american de mâncare rapidă, relatează AFP.

Imaginea care circulă pe rețelele de socializare și a fost difuzată de mass-media indiene arată mica reptilă în mijlocul porției de cartofi prăjiți serviți în celebrul cornet cu emblema restaurantului.

Totuși AFP nu a fost în măsură să verifice imediat autenticitatea pozei.

Incidentul a avut loc marți, când o femeie din Calcutta, Priyanka Moitra, a servit micul dejun la un local McDonald’s din oraș. “Vai ce scârbos! Era o șopârlă în cartofii mei prăjiți!” a povestit Priyanka Moitra postului de televiziune NDTV.

“Am vorbit cu cei care se ocupă cu vânzările din zonă, am vorbit cu responsabilul direct al localului, dar m-au trimis la plimbare cu o atitudine disprețuitoare”, a precizat ea.

Femeia a depus o plângere la autorități marți seara. Poliția locală a închis temporar restaurantul.

Vineri, McDonald’s India a asigurat că va trata cu toată seriozitatea cazul și că va efectua o anchetă pentru a determina împrejurările acestui incident regretabil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

18 − = 16