McDonalds dă afară șeful

RTR45JJI

McDonalds dă afară șeful

Atunci când cifrele nu corespund răbdarea se va termina curând. Lanțul de fast-food McDonalds schimbă omul de la conducere datorită cifrelor în continuă scădere. Șeful Don Thompson trebuie să plece. Succesorul său are nevoie de un succes rapid.

Criza grupului de fast-food McDonalds are consecințe de personal. CEO-ul Don Thompson va fi înlocuit după mai puțin de trei ani la conducerea companiei. Consiliul de administrație a stabilit ca înlocuitor pe Steve Eastbrook, cu efect de la 1 martie, anunță în mod surprinzător gigantul de restaurante fast-food după închiderea burselor. Investitorii salută decizia. Acțiunile au crescut post-bursier cu circa trei procente.

Thompson în vârstă de 51 de ani a spus că va demisiona din postul său de președinte, membru al consiliului de admninstrație și director executiv. În total Thompson este deja de 25 de ani în cadrul companiei. A fost promovat în iulie 2012 cu așteptări mari din partea sa. Thompson a declarat că este dificil să spună la revedere companiei, dar există un timp pentru toate.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/McDonalds-feuert-den-Chef-article14411476.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

90 − 82 =