McDonald`s într-un nou scandal

mcdonalds

McDonald`s într-un nou scandal

Concernul de fast-food McDonald`s se luptă cu o serie de scandaluri alimentare în Japonia, ce îi afectează semnificativ imaginea. Iar o altă descoperire incomodă nu este de nici un ajutor pentru companie.

Seria de scandaluri de la McDonald`s Japonia nu se termină: datorită unor cioburi de plastic găsite într-o porție de ceai verde servit cu spumă de lapte, o clientă a restaurantului a suferit răni la nivelul gurii. McDonald`s Japonia a anunțat că filiala afectată din Osaka a fost temporar închisă și a fost demarată o anchetă. Celelalte 95 de filiale în care a mai fost servită această băutură au fost de asemenea informate despre incident.

După datele oferite de un purtător de cuvânt al companiei se pare că în băutură au fost găsite câteva zeci de fragmente de plastic. Este posibil ca un dispozitiv de lucru făcut din plastic și utilizat la producerea băuturii să fi fost scăpat în mixer, mai explică acesta.

McDonald`s a fost de mai multe ori ținta unor titluri negative în Japonia, printre altele datorită unui dinte uman găsit într-un pachet de cartofi prăjiți sau bucăți de plastic descoperite într-o porție de nuggets de pui. În vara anului 2014 a izbucnit un scandal care a implicat un furnizor chinez, care se pare că amesteca bucățile vechi de carne cu alta proaspătă, în loc să o arunce.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/McDonalds-sorgt-fuer-erneuten-Skandal-article15867331.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 1