McDonald’s îşi reorganizează activitatea

_82754312_82754311

McDonald’s îşi reorganizează activitatea

McDonald’s a anunţat luni că îşi va reorganiza activitatea şi va crește numărul de restaurante operate în sistem de franciză la nivel global. Lanțul de fast-food a raportat rezultate slabe pentru primul trimestru al anului 2015. Directorul executiv, Steve Easterbrook a declarat că vrea să se despartă de structura “greoaie” și caută să crească “angajamentul digital”. “Cifrele nu mint”, a spus el. “Nu voi ezita să admit nevoia urgentă de reorganizare a acestei afaceri ….”

Easterbrook a declarat că planul de redresare a avut ca scop crearea unei structuri de management mai flexibil, mai puțin construit în jurul geografia și mai mult pe “logica comercială”.

Compania a anuntat, de asemenea, că se va concentra mai mult pe regiunile prospere, și anume SUA, care aduce 40% din veniturile din exploatare. Easterbrook mai spune că pietele de top internaționale, cum ar fi Australia, Canada, Franța și Marea Britanie, vor deveni o prioritate.

Firma a identificat, de asemenea, piețele cu creștere mare în țări precum China și Polonia, unde noi magazine vor fi deschise pentru a stimula cota pe piaţă.

http://www.bbc.com/news/business-32581057

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× 4 = 16