McDonald’s oferă sandviș-uri cu carne proaspătă

La McDonald’s revoluția burgerilor este în plină desfășurare. Pentru planurile sale de schimbare a imaginii, gigantul fast-food introduce o variantă cu carne proaspătă pentru un produs clasic. Vrea în același timp să renunțe pe termen lung la chiftelele congelate.

Carne proaspătă în loc de chiftele congelate: McDonald’s continuă să lucreze la schimbarea sa de imagine și vrea ca pe viitor să vândă în țara sa origine, SUA, burgeri cu carne proaspătă de vită. Compania a explicat că, carnea pentru Quarter Pounder, care corespunde unui Hamburger Royal TS din Germania, va fi preparat în majoritatea filialelor cu carne proaspătă. Până la mijlocul anului 2018 McDonald’s vrea să elimine complet burgerii cu chiftele congelate din ofertă.

Pentru alți burgeri clasici precum hamburger sau Big Mac această nouă variantă nu se va aplica. Acolo este doar o cantitate redusă de carne între chifle, în comparație cu Quarter Pounder. Chiar și Big Mac sau Hamburgerul conțin pastile de carne de greutate redusă. În cazul Quarter Pounder numele reprezintă realitate, deci burgerul măsoară un sfert de livră, ceea ce este echivalentul a peste 113 grame. Burgerul este pe meniul celor de la McDonald’s din anul 1973.

Lanțul de restaurante fast-food introduce preparatele pe bază de carne proaspătă după o perioadă de test în fix 400 de filiale din statele federale americane Texas și Oklahoma. Răspunsul clienților și angajaților a fost mai mult decât pozitiv, spune operatorul unui restaurant. Vor exista și excepții de la revoluția cărnii proaspete. După cum raportează cei de la Wall Street Journal, filialele McDonald’s din Hawaii și Alaska vor prepara produsele în continuare pe bază de carne congelată, pentru că distanțele de livrare sunt mult prea mari pentru a putea oferi carne proaspătă. Chiar și unele filiale din aeroporturi vor fi excluse din această nouă campanie datoriă locației lor izolate.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/McDonald-s-startet-Frischfleisch-Offensive-article19775020.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 + = 6