MCDONALDS,HIM?

  • imageBăutura magică

Capacul de plastic care nu stă bine fixat pe paharul de cafea? La cumpărarea unei cafele la un ghișeu drive-in băutura fierbinte ajunge datorită ambalajului prost conceput direct pe hainele clientului? La exact 20 de ani de la primul proces spectaculos, cafeaua de la McDonalds are parte de un nou proces.

 

Dacă cineva ar încerca să aplice legea lui Murphy pentru băuturi calde, ar ajunge la concluzia că timpul în care cafeaua are exact temperatura potrivită este foarte scurt. În rest există marea probabilitate să dăm pe gât o băutură rece, fără gust, ori să ne ardem cu ea pe limbă. Paulette Carr din Los Angeles este de părere că o parte consistentă a responsabilității cade asupra fast-food-urilor ca această băutură magică să fie înmânată clientului tocmai în acea perioadă scurtă când aceasta are un număr liniștitor de grade și muncitorii din fast-food-uri să aplice un capac protector pe paharul cu cafea pentru ca aceasta să nu ajungă în alte locuri nedorite.

 

Pentru că aparent angajații unei locații McDonalds de pe bulevardul Sepulveda nu au reușit să facă acest lucru, Carr a dat în judecată compania. Ea a comandat cafea la un ghișeu de drive-in. Capacul de pe paharul cu cafea fierbinte nu a fost fixat corespunzător, a fost plasat pe pahar în mod neglijent și imprudent, fapt ce a condus la căderea acestuia atunci când paharul a fost înmânat prin fereastră iar conținutul acestuia a ajuns direct pe client. Respectiva doamnă a considerat că i s-a adus un prejudiciu și prin  urmare a intentat proces companiei. Avocatul Sheri Manning nu a dorit până în prezent să ofere informații cu privire la daunele sau compensațiile cerute de clientă. Cazul Paulette Carr este deosebit de interesant pentru că se petrece la exact 20 de ani de un proce similar, unde a fost implicată tot o cafea de la McDonalds.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 × = 72