McDonald’s reduce caloriile eliminând cheeseburger-ul din Happy Meal

 

Lanțul de fast-food-uri schimbă componența meniului Happy Meal și elimină cheeseburgerii și laptele cu ciocolată pentru a reduce aportul caloric al copiilor, precum și consumul de grăsimi saturate.

Într-un efort pentru a face din meniuri o variantă mai sănătoasă, McDonald’s elimină două produse de tradiție din meniurile lor Happy Meal pentru copii. Compania fast-food elimină cheeseburger-ul și laptele cu ciocolată pentru a reduce caloriile, sarea și grăsimile saturate, precum și zahărul din dieta copiilor, a spus compania într-o declarație de presă.

Până în anul 2022 McDonald’s va aduce îmbunătățiri meniurilor Happy Meal din peste 120 de piețe de la nivel internațional, pentru a oferi mese mai echilibrate, va simplifica ingredientele, va continua să ofere o transparență cât mai bună cu privire la informațiile nutriționale din Happy Meal, va impune o promovare responsabilă către copii și va introduce sisteme inovatoare de marketing pentru a influența achizițiile de alimente și băuturi care conțin grupe de alimente recomandate.

Clienții din SUA vor începe să resimtă schimbările din Happy Meal începând cu luna iunie a acestui an. Toate meniurile vor avea sub 600 de calorii și vor fi în acord cu noile cerințe nutriționale privind zahărul adăugat, grăsimile saturate și va fi în proporție de 78% în acord cu noile reglementări privind conținutul de sodiu.

Doar hamburger-ul, Chicken McNuggets de patru sau șase bucăți vor mai fi disponibile pentru Happy Meal, dar clienții pot să ceară în continuare un cheeseburger separat. Laptele cu ciocolată va fi disponibil la cererea clientului, în timp ce compania îl elimină ca și opțiune pentru Happy Meal și îl reformulează pentru a conține mai puțin zahăr adăugat. Apa îmbuteliată va fi băutura standard de pe panourile care promovează Happy Meal.

https://www.usnews.com/news/national-news/articles/2018-02-15/mcdonalds-cuts-calories-by-removing-cheeseburger-from-happy-meal

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + 4 =