McDonald’s se orientează tot mai mult către servicii de livrare

Tot mai multe restaurante McDonald’s livrează și acasă. În multe orașe precum München, Hamburg sau Berlin există deja o ofertă în acest sens. Până la finalul anului serviciul de livrare la ușă va fi extins.

Competiția pentru livrare de mâncare gătită este acum mai dură, pentru că se implică și gigantul McDonald’s. După ce va trece de o fază de test, serviciul său de livrări va fi extins, anunță compania. Deja din luna aprilie 100 de restaurante vor oferi acest serviciu, printre care Köln, München, dar și Berlin, Essen sau Düsseldorf.

Până la finalul anului ar trebui să existe cel puțin 200 de restaurante peste tot în Germania, care să livreze burgeri, cartofi pai sau alte specialități către clienți. McDonald’s deține potrivit proprilor informații fix 1480 de restaurante în Germania. Chiar și Burger King care este numărul doi pe piața germană are planuri pentru introducerea de servicii similare.

Până la finalul anului vor exista de asemenea 200 de resturante capabile să livreze mâncare către domiciliul clienților. În timp ce Burger King dezvoltă serviciul de livrări cu ajutorul propriilor angajați, cei de la McDonald’s vor colabora cu serviciul de livrări Foodora. Livrările de mâncăruri joacă un rol tot mai important pentru concern chiar și la nivel mondial, spune un purtător de cuvânt.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/McDonald-s-setzt-verstaerkt-auf-Lieferservice-article19755659.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 × 1 =