McDonald’s testează servirea la masă

Caprivi

McDonald’s testează servirea la masă

McDonald’s suferă de ceva vreme de pe urma unor cifre slabe în vânzări. Lanțul american de fast-food vrea astfel să adopte o nouă poziționare. În Suedia clienții vor putea experimenta un moment unic, potrivit spuselor concernului.

La gigantul american al fast-food-ului, McDonald’s, va exista pentru prima dată servire la masă, iar acest serviciu va apărea deocamdată în Suedia.

În 31 de filiale suedeze din cele 36.000 de restaurante rapide de pe tot globul, va exista de vineri o săptămână în care va fi posibil rezervarea pe internet a unei mese iar apoi clienții să experimenteze servirea la masă, după cum anunță cei de la McDonald’s. Acolo clienții nu vor mai fi nevoiți să stea la coadă la case sau să își poarte tăvile prin restaurant.

Mesele pot fi rezervate pe perioada fazei de test prin intermediul platformei bookatable.se. De consumat este nevoie să se consume minim un meniu format din două feluri, inclusiv un hamburger numit Maestro Classic. Odată cu servirea la masă chiar și cei mai pretențioși clienți vor putea să experimenteze un moment unic, în special atunci când vor gusta pentru prima dată din Maestro Classic, explică șeful de marketing al McDonald’s Suedia, Jeff Jackett.

Suedia este pentru McDonald’s o piață deosebit de dificilă. Costurile forței de muncă sunt relativ mari, la fel ca prețurile de pe piața imobiliară. În plus, lanțul se luptă cu rivali mari precum rivalul american Burger King sau lanțul suedez Max.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/McDonalds-testet-Tischservice-article15985381.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× 6 = 30