McDonald`s, un nou început

2015-05-04T131252Z-1233288419-TM3EB540PJ801-RTRMADP-3-MCDONALDS-RESTRUCTURING

McDonald`s, un nou început

De nouă săptămâni este șeful McDonald`s, Steve Easternbrook, pe actuala sa poziție și deja prezintă o nouă strategie a companiei. Filialele vor fi vândute către francizați, calitatea mâncării va crește astfel. Chiar și pentru angajați vor sosi modificări.

Lanțul de fast-food McDonald`s vrea să se restructureze și astfel să economisească 300 de milioane de dolari pe an. Planificată este, printre altele, o vânzare rapidă a restaurantelor proprii către francizați, noua ordonare a afacerilor externe să se facă pe segmente noi și de asemenea este planificată o birocrație pentru a face mai flexibilă organizarea.

Șeful McDonald`s Steve Easterbook care ocupă actuala poziție de abia nouă săptămâni, a prezentat strategia sa într-un video care a fost lansat pe pagina de internet corporate a McDonald`s. Investitorii acordă astfel o introspecție în primul rând, pentru a afla mai multe detalii despre planul lanțului de fast-food-uri.

Astfel McDonald`s vrea ca până în anul 2018 să vândă 3.500 din totalul magazinelor proprii. Astfel procentul de restaurante ce vor fi operate de francizați va ajunge la 90%, față de 81% cât este în prezent. La nivel mondial există aproximativ 36.000 de restaurante McDonald`s. Șeful companiei a declarat că această schimbare va aduce un venit mult mai stabil și mai previzibil.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/McDonalds-Chef-setzt-auf-den-Neustart-article15034346.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 × = 18