McDonald’s vrea să ofere un burger bio

burger_startbild

McDonald’s vrea să ofere un burger bio

Trendul alimentației sănătoase printre consumatori a fost remarcat și de lanțul american de restaurante fast-food. Cu ofensiva ecologică, McDonald’s vrea acum să își câștige înapoi clienții. Dar acum se mai pune întrebarea, de unde ar trebui să sosească cantitatea enormă de carne bio.

McDonald’s a răspuns, potrivit șefului pe Germania, Holger Beeck, într-un ritm foarte lent noilor trenduri de pe piața fast-food. Lanțul american de fast-food nu a avut un succes prea mare în anii 2013 și 2014, după cum spune managerul într-un interviu pentru publicația Welt. Compania s-a bazat prea mult pe succesele sale anterioare. Între timp însă reacționează.

Un nou burger bio trebuie să ajute acum compania să își recupereze clienții pierduți. Piața s-a schimbat, declară Beeck. McDonald’s are de a face de asemenea cu noi concurenți, precum lanțul german de burgeri Hans-im-Glück. Noii concurenți se pare că i-au trezit.

Noul burger bio ar trebui să existe, cu toate acestea, doar pentru timp de opt săptămâni. Pe termen mediu și lung ar trebui însă să fie introdus un bio-burger ca parte stabilă a ofertei.

O problemă există însă și anume că este dificilă identificarea de furnizori capabili să livreze cantitățile enorme de carne bio necesară lanțului gigant de restaurante, declară Beeck. Acesta rămâne însă optimist, adăugând însă faptul că în Germania nu a mai existat niciodată o cerere atât de mare de carne bio.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/McDonalds-will-Bio-Burger-brutzeln-article15967721.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

80 − = 73