McLaren Automotive creează 250 de locuri de muncă după un an record

005269-mclaren-special-operations-bespoke-services-for-mclaren-sports-car-owners.1-lgProducătorul britanic de automobile de stradă McLaren Automotive a anuntat ca va crea 250 de noi locuri de muncă ca urmare a unui “an record”. Producătorul a declarat ca a livrat 1,653 de mașini în 30 de țări diferite în 2015.  

O a doua schimbare a fost creat în fabrica sa Woking pentru a face față cererii în crestere pentru automobilele sale. Secretarul de afaceri Sajid Javid MP a declarat ca anuntul a arătat că industria auto din Marea Britanie a fost “înfloritoare”. Noile locuri de muncă vor fi create în departamentele de producție, de calitate și de logistică.

Compania are în prezent aproximativ 1.500 de muncitori, cu 500 in departamentul de producție , unde va fi creata cea mai mare parte a noilor locuri de muncă.

Directorul executiv Mike Flewitt a declarat că imbunatatirea vânzărilor a fost parțial determinată de introducerea modelului mai ieftin “Sports Series”, care poate fi achizitionat de la 150,000 de lire. Celelalte două modele de mașini pe care le produce sunt mai scumpe “Super Series” și ” Ultimate Series”. În iunie 2015, compania a anuntat că cifra de afaceri anuală a fost de 475.5 milioane de lire sterline.

http://www.bbc.com/news/uk-england-35244288

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

26 + = 33