Meciul “parcarii oradene” s-a incheiat in favoarea primariei, platim mai scump din 1 august

Creative Car Park House Design with Underground Garage Hydraulic System

Meciul “parcarii oradene” s-a incheiat in favoarea primariei si contra oradenilor, platim mai scump din 1 august a.c.

In sfarsit haosul parcarii semnalat de IVOLINE cu cateva saptamini in urma si demonstrat efectiv deja, de abuzurile unora, se apropie de sfarsit. Juristii primariei oradene au constatat ca Prefectura a atacat în contenciosul administrativ legalitatea VALORII taxelor de 45 lei, respectiv 300 lei si nicicum a notiunii de taxa.

De la aceasta idee, pana la majorarea taxei de parcare ilegala nu a fost decat un pas, si in consecinta, Consiliul Local Oradea a si aprobat schimbarea valorii taxei, de la 45 lei  la limita extrema de 150-500 lei, iar taxa de 300 lei a fost transformata in  „contravaloare a serviciilor de ridicare a maşinii”. Si ca totul sa fie in ordine cele doua taxe au fost abrogate, nu schimbate, adica practic vorbim de taxe noi, care vor trebui sa reintre in circuitul avizarii Prefecturii.

Dar iata ce spune comunicatul oficial :

„La constatarea contravenţiei, agenţii constatatori vor întocmi o Notă de constatare pe care o afişează sub ştergătorul parbrizului ori pe geamul lateral al autovehiculului, prin care deţinătorii autovehiculelor vor fi înştiinţaţi despre întocmirea proceselor verbale de constatare şi sancţionare a contravenţiilor care vor fi comunicate la domiciliul sau sediul acestora, amenda în acest sens fiind cuprinsă între 150 şi 500 lei, cu posibilitatea plăţii a 75 lei din valoarea minimă a amenzii în termen de 48 de ore de la comunicarea procesului verbal. De la 1 august, AIO îşi va relua activitatea de ridicare, transport şi depozitare a autoturismelor care staţioneaza neregulamentar.”

Asadar multumita prefecturii, dar si unor ambitii locale de aratare a “muschilor”, taxa care putea fi mai mica,…e mai mare. Din aceasta cauza nu trebuie apelat la  solutia parcarii din imagine, care e doar informativa….-:)

Efecte colaterale ale masurii prefecturii sunt surprinzatoare dupa cum vedeti, intocmai ca in zambetul de mai jos……la ce te-astepti si ce primesti….

——————————————————————————————————————————————–

regular_smile….Se duce Maria la preot :

– Parinte am avut aseara un vis si vreau sa ma spovedesc.
– Spune fiica mea…
– Parinte am visat ca a venit Ion aseara, a intrat la mine in camera si m-a sarutat.
– Cum fiica mea… asa? (si preotul o saruta).
– Da, da parinte si apoi mi-a dat bluzita si fustita jos.
– Cum fiica mea… asa? (si preotul o dezbraca).
– Da, da parinte si apoi mi-a dat si lenjeria intima jos.
– Cum fiica mea… asa? (si preotul ii da fetei lenjeria intima jos).
– Da, da parinte si apoi am facut sex.
– Cum fiica mea… asa? (si preotul se pune pe treaba).
Dupa ce termina treaba, Maria ii zice preotului:
– Da, da parinte si apoi mi-a dat 100 de euro.
– Vise fiica mea… vise…

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 × = 14