MEGA FRAUDA

  • 2014-03-24T232905Z-1810861735-GM1EA3P0KJB01-RTRMADP-3-MEGA-TRS-LISTINGNoul plan Kim Dotcom

Antreprenorul american inculpat de încălcările drepturilor de autor pe internet, Kim Dotcom vrea să ducă platforma sa de stocare și partajare online în Noua Zeelandă, unde vrea să o listeze la bursă. Comercializarea companiei ar putea începe la sfârșitul lunii mai, a declarat CEO-ul Mega, Stephen Hall.

 

Compania listată sub numele de TRS Investments va cumpăra toate acțiunile Mega în Noua Zellandă pentru suma de 210 milioane de dolari (129 milioane de euro), iar apoi își va schimba denumirea în Mega. Potrivit companiei, serviciile Mega atrag peste 7 milioane de utilizatori.

 

Fondatorul companiei Mega și a serviciului Megaupload de partajare fișiere s-a născut la Kiel. Autoritățile din SUA au luat o decizie în 2012 și l-au acuzat în stil mare de încălcarea drepturilor de autor pe scară largă. Iar acum acesta va trebui să se înfățișeze instanței.

 

Dotcom trăiește în Noua Zeelandă și se apără împotriva acuzațiilor imputate de americani. Următoarea audiere în proces va avea loc în luna iulie a acestui an.

 

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Mega-soll-an-die-Boerse

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + 1 =