MENTORATUL IN AFACERI POATE SALVA MULTE FIRME BRITANICE

david-cameron-meets-business-people

Mentoratul în afaceri ar putea impulsiona milioane de întreprinderile mici și Economia din Marea Britanie
Aproape cinci milioane de întreprinderi mici din Marea Britanie şi-ar putea dubla sansele de creștere a cifrele de afaceri și ar putea genera milioane de lire sterline in plus pentru economia țării prin închiderea “decalajului de mentorat”.

Potrivit cercetarilor firmei de software Sage, în urma interogării a peste 11.000 de întreprinderi mici și mijlocii din 17 tari, aproape nouă din zece (89%), respondenții din Marea Britanie au recunoscut că mentoratul în afaceri îi poate ajuta să prospere. De asemenea, mai puțin de un sfert (22%) utilizează în prezent mentoratul in afaceri. Ministerul a menţionat că noua din zece companii care au lucrat cu un mentor a spus că acesta a avut un impact pozitiv asupra afacerii.
Rezultatele cercetărilor au apărut in urma lansării unui sistem de afaceri de către Sage, sub numele de Business Navigators, o inițiativă menită să aducă împreună mentori de afaceri pentru a ajuta în educarea întreprinderile mici despre importanța de mentorat și pentru a stabili o relatie de mentorat benefică.

http://www.ibtimes.co.uk/business-mentoring-could-boost-millions-small-firms-uk-economy-1451437

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 14 = 20