Mercedes-Benz a raportat vânzări record în iulie

Datorită unei creșteri de 11% și a unui număr de 181.971 vehicule livrate în iulie, Mercedes-Benz, divizia de lux a grupului auto german Daimler, a început trimestrul trei din 2017 cu un nou record de vânzări, pe fondul majorării cererii în toate regiunile, transmite Automotive News Europe.

Luna trecută, Mercedes a fost cea mai bine vândută mașină din gama premium în Germania, Italia, Belgia, Elveția, Portugalia, Taiwan și Canada.

Europa a continuat să fie cea mai mare regiune de vânzări pentru grupul german în iulie, cu o creștere de 10,4%, la 76.153 vehicule, în timp ce în Asia-Pacific s-a livrat un număr record de automobile Mercedes — 70.266 — un avans de 22,7% față de iulie 2016.

“Cu un avans de 11% în iulie, Mercedes-Benz a început trimestrul trei din 2017 cu un nou record de vânzări. Cererea va fi stimulată în continuare de noul S-Class Saloon, care a început să fie livrat clienților din Europa din iulie”, a afirmat Britta Seeger, membru al conducerii Daimler AG.

Mercedes a vândut pe plan global 1,32 milioane de vehicule în primele șapte luni din acest an, un nivel record, datorită unui avans de 9,1% în Europa și de 26,1% în regiunea Asia-Pacific.

AGERPRES/(AS — autor: Mihaela Dicu, editor: Oana Tilică, editor online: Daniela Juncu)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

35 − 34 =