Mercedes depășește Audi sau BMW

8567677-Kopie

Mercedes depășește Audi sau BMW

Mercedes se găsește în anul precedent pe banda de viteză. Șeful Daimler, Zetsche, a anunțat cifre puternic crescute pentru filiala grupului. Conform datelor sale, Mercedes prezintă cea mai rapidă creștere a unui brand premium.

Filiala Mercedes a grupului Daimler a avut afaceri bune în ultimii ani iar între timp a depășit concurența Audi sau BMW cel puțin la creșterea vânzărilor. Șeful Daimler Dieter Zetsche a declarat pentru Wall Street Journal că ei sunt doar marca permium cu cea mai rapidă creștere.

Marca a devenit mai puternică și este mai bine privită chiar și de către clienții mai tineri. După cum este planificat până în 2020 marca ar trebui să devină numărul unu și la capitolul vânzări.

Constructorul auto de la Stuttgart, pe care Zetsche îl conduce din anul 2006, a adus în ultimii ani noi modele pe piață. Noile autovehicule au fost atât de bine primite de clientelă, încât vânzările au atins un nivel record. Dar ca marjă de profit, în afacerile auto Daimler este încă în urma concurenților de la Ingolstadt sau Munchen.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Mercedes-ueberholt-Audi-und-BMW-article14275526.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× 2 = 20