Mercedes eVito nu are nici un fel de probleme în testele la -30 de grade

Winter trials Mercedes-Benz eVito in Sweden.

Mercedes-Benz a desfășurat teste pe timp de iarnă cu ultimul său model, eVito complet electric, în zona Cercului Polar la Arjeplog, Suedia, în condiții de temperaturi de până la -30 de grade Celsius.

Rezultatele sunt încurajatoare, pe măsură ce Evito se pare că îndeplinește cerințele industriei automotive. Testele au fost efectuate în legătură cu capacitatea de a porni la rece, capacitatea de încărcare la temperaturi scăzute, sistemul de încălzire și bineînțeles efectul vremii nefavorabile asupra autonomiei.

Mercedes-Benz presupune că o autonomie obișnuită este la 150 de km cu bateria de 41,4 kW și chiar și în condiții nefavorabile clienții au raportat o autonomie de 100 de km. Comenzile pentru eVito au fost deschise în noiembrie 2017, dar livrările sunt programate pentru a doua jumătate a acestui an.

Înainte să înceapă vânzările va mai exista o a doua rundă de teste, dar de data aceasta pe timpul verii, în Spania, la temperaturi peste 35 de grade Celsius. Prețul lui Mercedes-Benz eVito în Germania se va ridica la 40.000 de euro fără TVA. Primele 1000 de comenzi vor fi recompensate cu un pachet de service care include un sistem de încărcare de perete.

https://insideevs.com/mercedes-evito-electric-vans-have-no-issues-in-30-degree-winter-trials/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× 5 = 15