“Mercedesul” tablelor interactive este la Oradea, uitam de creta si burete de sters

Snapshot 2015-06-30 13-41-33

“Mercedesul” tablelor interactive este la Oradea

Exista in folclorul cotidian formularea “Mercedes si masini” sau “iPhone si telefoane” cu referire directa la sublinerea calitatii reale a acestora si nicidecum cu privire la calitatea marketingului celor doua branduri. Ca in orice afacere si in domeniul tablelor interactive pentru salile de clasa din scoli, exista concurenta si un lider. In aceasta sectiune a tehnologiei educationale canadienii detin suprematia cu tablele SMART Board iar in Bihor deja cateva sute sunt instalate, contribuind astfel la cresterea calitatii actului de invatare.

Snapshot 2015-06-30 13-43-30

Ro & Co Soft SRL este compania binecunoscuta bihorenilor care a reusit sa se adapteze trendului actual al copiilor de a citi si invata de pe un ecran, fie el, de calculator, tableta sau telefon pina la ecranul de la scoala, aducand si implementind aceasta tehnologie in unele scoli din Bihor.

Snapshot 2015-06-30 13-44-23

Avantajele cresterii calitatii asimilarii informatiilor mi-a fost confirmata si de dl Florin Hava directorul celei mai cautate scoli oradene. Domnia sa mi-a confirmat ca invatarea in clasa cu o astfel de tabla interactiva din punct de vedere al copiilor, reprezinta deja o atractie, incomparabila cu relativul disconfort emotional creat de teama de a fi ascultat si scos la tabla traditionala. Dupa zambet aveti mai multe detalii dar si un filmulet cu noua tehnologie promovata de RO & CO SOFT SRL ORADEA. 

—————————————————————————————————————————————–

regular_smile…..PROBLEMA DE CLASA A-V-A……Userul Gigel Asudatu a cunoscut-o pe chat pe Lenuta, o tanara de 16 ani, si a rugat-o sa-i trimita poza. Deoarece Lenuta nu cunoaste alte formate, in afara de .bmp, poza ei are 15 MB.

Gigel are conexiune Dial-up de 28 Kb, care se intrerupe la fiecare 20 min., Apoi reconectarea dureaza 30 min.

Tarifarea cu reducere este intre 3:00 si 5:00.

Cati ani va avea Lenuta cand in sfarsit Gigel ii va descarca poza?

—————————————————————————————————————————————–

Exact ca si la Mercedes sau Iphone si la aceasta tabla interactiva detaliile fac diferenta, nu la pret, caci in general costurile concurentiale sunt apropiate, ci la facilitati de folosire. Iar aici vorbim de una extrem de simpla si elegant rezolvata si anume aceea de a putea fi utilizata in conditii excelente la lumina zilei, un element de baza pentru segmentul de copii, caruia tehnologia se adreseaza.

Vedem ca in fiecare zi toate eforturile oamenilor de afaceri sunt de a oferi cat mai multa calitate la acelasi pret, un principiu sanatos de altfel in business. In acest sens, interactivitatea acestui sistem de invatare aduce procesul de asimilare al cunostintelor scolare la un nivel pedagogic nou, practic, de joaca, de placere cu arta de a transmite si asimila mesajul, combinat inteligent cu stiinta transferului de informatie utila pentru copil.

Daca la toate acestea adaugam si posibilitatea invatarii la distanta pentru copii din zone izolate sau cu dificultati dar si faptul ca toata lectia de la scoala poate fi revazuta, analizata, bine “rumegata” oricand si de oriunde, ei bine, toate acestea ne dau noua, parintilor o incredere ca actuala tehnologie e si folositoare pentru copil, nu numai de distractie si/sau de pierdere de vreme, cum spunem uneori.

Toate la un loc fac din aceasta, un scop care merita toata atentia pentru copiii nostri, tehnologie despre care aflati mai multe de la Ro & Co soft srl.

——————————————————————————————————————————————–

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 × = 40