merck superprofit

Merck-neu

Merck câștigă mai mult
Planul de austeritate a dat roade. În diuda turbulențelor puternice Merck a fost în măsură să crească substanțial veniturile. Dar vremurile sunt orice numai bune nu, grupul membru al Dax își va schimba comportamentul în viitor.

Compania germană chimică și farmaceutică Merck a făcut un salt surprinzător de mare spre profit. După tragerea liniei Merck a câștigat în primul trimestru 325 milioane de euro, cu peste o cincime mai mult decât în anul precedent. Profitul ajustat din exploatare înainte de aplicarea elementelor speciale a crescut cu 0,7%, până la 807 milioane de euro, peste așteptările analiștilor. În plus față de o dinamică a cererii din partea țărilor în curs de dezvoltare, în special costurile mai mici au ajutat în cursul programului de austeritate la saltul în profituri.

Cu toate acestea, au scăzut și vânzările cu 3,5%, până la 2,67 miliarde de euro. În special cursul de schimb nefavorabil a fost o povară pentru afaceri. Spre exemplu, afacerile cu multe dintre medicamente au crescut cu aproximativ un procent dar din cauza unui euro puternic a câtărit puternic asupra afacerii.

Veniturile din drepturi de autor au fost de asemenea mai mici datorită protecției brevetului pentru medicamentul Avonex și Enbrel care a expirat în Statele Unite ale Americii. În chimie, divizia de materiale performante, care vinde în principal cristale lichide pentru industria electronică au adus venituri mai scăzute de asemenea, cu aproximativ 4,5% datorită efectelor valutare negative, până la suma de 402 milioane de euro.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Merck-verdient-mehr-und-daempft-Erwartungen-article12834756.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 80 = 84