Merkel recomandă călătoriile în Orientul Mijlociu

80866602

La o reuniune de top de la începutul săptămânii industria turismului va discuta despre cum terorismul îi afectează afacerile. Chiar și cancelarul german Angela Merkel este așteptat la reuniune, ea va promova petrecerea vacanțelor în lumea arabă.

La summit-ul cu temă turistică de luni de la Berlin cancelarul german Angela Merkel va recomanda în special destinații turistice din lumea arabă. În podcast-ul video prezentat sâmbătă, ea i-a motivat pe turiști să acorde mai multă atenție regiunii, istoriei locale și dezvoltării țărilor din zonă. Există multe puncte comune între cultura lor și cea europeană.

Șefa CDU a menționat și îngrijorările în creștere față de atacuri teroriste, precizând că ambasadele germane studiază situația îndeaproape și sunt mereu prezente cu informații actuale pentru turiști. Turiștii ar trebui să consulte mereu informații relevante de la consulatul sau ambasada țării în care călătoresc, înainte de începerea călătoriei.

Industria germană a turismului se reunește în capitala germană la începutul săptămânii. Punctele principale ale celui de-al 20-lea summit pe teme de turism sunt amenințarea terorismului și în special terorismul din lumea arabă. Se va discuta, de asemenea, despre cum călătoriile și turismul pot contribui la înțelegere și acceptare reciprocă. Reprezentanții din domeniu discută în afară de asta despre modele de afaceri cu baze de date și despre start-up-uri din domeniul turismului.

Merkel este așteptată să ofere un discurs în cadrul reuniunii. Ea va lăuda cel mai probabil buna dezvoltare a turismului autohton. Mulți oameni aleg să își petreacă concediile în țară și să își redescopere patria. La aceștia se adaugă numeroși turiști străini, iar cu ocazia sărbătoririi în 2017 a 500 de ani de la reformarea religioasă, și mai mulți oameni din întreaga lume vor alege să viziteze Germania.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Merkel-empfiehlt-Reisen-in-den-Nahen-Osten-article18716331.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

62 + = 70