România(ei) nu (i) se rupe’n doua, domnilor de la putere

Nu-mi vine sa cred ca cineva din interiorul PSD mi-a declarat ca mediul politic romanesc are aceeasi problema ca si mediul de afaceri: lipsa personalului calificat-si vedem asta cu ochiul liberalizat de istoricul comunist al Romăniei. Ca om de afaceri îl cred.

Existenta sefilor politruci mafioti, cu unul sau doi neuroni, al caror interes personal, limitat la a legifera hotia țiganului prins in autobuz cu mâna in buzunarul tau (stii sefu’ am familie năcajîtî), a facut ca aproape jumătate de milion de români(fără convocator) sa protesteze de 14 zile, in speranta unei schimbari de atitudine.

Romanii sunt aceeasi cu acei americani care recunosc ca un pistol furat de la un reprezentant al guvernului il da la amanet, la juma de preț față de cel platit de contribuabilul american.

Ai prins ideea, stimabile Dragnea.

Băi fraților noi va platim, tre’ să vă intre’n cap, terminați cu vrajeala cadourilor socialisto-ceausiste (salarii mărite, facilitati la taxe, etc), GATA, plecati, aveti curajul de a face un pas înapoi, nu mai asteptati.

Retrage-te Dragnea, nu mai curvi atitudinea care imi aminteste de vremuri vechi….”vom analiza activitatea guvernului cu ordonanța 13”, vezi DOAMNE, de parca Grindeanu ar fi dispus emiterea acesteia din proprie inițiativa si nu la sugestia ta, dupa care sa vii tu si sa pui ”ORDINE”’.

Asta îmi aminteste de conflictul creat la Târgu Mures cu ceva ani in urmă, de Iliescu, care s-a eroinizat in marele rezolvitor al conflictului maghiaro-românesc, al unui conflit de el însusi creat.

Omule, fă un pas înapoi, actuala generatie nu mai crede pe termen scurt. Sunt familii care vin cu copiii in PIAȚA VICTORIEI, pentru o viață onestă pe termen lung, oameni care vor protesta pâna cand te vei retrage.

Întelege că ceea ce Ceausescu nu a înțeles, cand oamenii te preseaza civilizat, tu trebuie sa înțelegi, direct sau indirect, guvernul marioneta trebuie schimbat, iar tu sa te retragi.

Cum vrei sa spunem copiilor nostri ca sa invețe si sa nu fure când în viața reală condamnat este sef-si nu orice sef, de partid la nivel național.

Nu astepta sa fii precum Ceausescu sau ca un ”new Heil Hitler”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 + 2 =