METRO LA BURSA

  • 2014-02-11T082414Z-1949258170-GM1EA2B19BH01-RTRMADP-3-METRO-RESULTSMetro amână planul său de listare la bursă

Chiar înainte de sărbătorile de Paște Metro vrea să aducă afacerile sale en-gros din Rusia pe piața bursei de valori. Dar criza din Crimeea aruncă planurile în aer. Un insider spune că piața de tranzacții cu Rusia este momentan închisă.

Criza din Ucraina pune un mare semn de întrebare în spatele planurilor de listare la bursă a gigantului de retail, Metro. Calendarul pentru oferta publică inițială a afacerilor din Rusia ale companiei Metro, cea mai importantă dintre piețe pentru această companie, se cam clatină, declară persoane familiare procesului.

Metro ar fi astfel în măsură să primească mult mai puțin în cazul unui IPO decât speră. Probabilitatea ca IPO să se desfășoare conform planului este mică. Rubla slabă ar deveni o povară. Cu toate acestea, piețele s-ar putea transforma din nou foarte rapid. Mai rămân doar câteva săptămâni în care Metro să se decidă dacă va efectua un IPO în al doilea trimestru al acestui an.

 

Un purtător de cuvânt al Metro a refuzat să comenteze informația, dar a făcut referire la faptul că inițial compania s-a pregătit pentru o ofertă publică pentru luna aprilie. Iar compania sa a realizat progrese importante în pregătirea pentru un posibil IPO. Cu toate acestea, grupul aștepta condițiile de piață favorabile.

 

http://www.n-tv.de/wirtschaft/IPO-Plan-von-Metro-steht-auf-der-Kippe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 × 3 =