MICRO PORTABIL

Author: MyC

microscoape portabile

Microscoapele au devenit portabile, le poti lua cu tine pe teren, in natura sau acasa. Oriunde ai nevoie, microscopul poate fi la tine in buzunar.

unicshop.ro prezinta cea mai recenta gama de microscoape digitale portabile cu rezolutie de 5Mp, concepute pentru a va oferi o experienta de lucru superioara, indiferent de aria profesionala in care intentionati sa il folositi.Cele sase variante de microscoape cu sensor de imagine de 5 megapixeli din aceasta serie se remarca prin imagini extrem de clare, chiar si la cele mai mari nivele de marire. Tocmai datorita acestor rezolutii foarte mari de captare a imaginilor, aceste aparate reprezinta solutia ideala pentru urmarirea imaginilor pe monitoare mari. Aceste microscoape, cu dimensiuni reduse (greutate de 140grame, 10cm inaltime si 3.2cm diametru), au carcasa din aliaj de aluminiu, ce ii confera un grad ridicat de protectie si un sensor de imagine superior celor din gamele anterioare. Astfel, pot fi captate imagini foarte clare, culori naturale si o rata de refresh imbunatatita, pentru a reda mult mai bine imaginile in timp real.

Toate microscoapele au opt leduri de iluminare incorporate, ce pot fi pornite sau oprite din soft, zoom optic continuu si reglabil (de pana la 200X sau chiar 470x), precum si Microtouch 2 – functie ce permite captarea de imagini prin simpla atingere a senzorului din partea superioara a microscopului. In aceste conditii, utilizarea unui microscop portabil Dino-Lite va permite sa-l utilizati cu o singura mana.

Microscoapele digitale portabile Dino-Lite asigura o experienta completa, impreuna cu programul DinoCapture, ce permite captarea si adnotarea de imagini, precum si captarea de secvente video. Software-ul DinoCapture ofera posibilitati de masurare calibrata si este compatibil cu sisteme de operare precum: Windows XP, Windows Vista, Windows 2000, Windows Server 2003, Windows 7 si Windows 8.

 

Read more athttp://www.myc.ro/microscoape-performante-portabile-pentru-buzunar/#mao17Z4jhdCJ7pxB.99

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 × = 42